Iz mog skromnog iskustva, po meni su najbitnija stavka zvučnici-bez obzira koja katgorija, odnosno cijenovni razred.
Do sada sam promjenio 3 para zvučnika i 3 pojačala, jedan CD player.
Prvi par su bili neki kinezi SENON MD 2626G i Sony TA FE 570 pojačalo.
Tek sam ulazio u svijet HI-FI pa me kao svaku njubaru privukli samostojeći zvučnici koji kidaju pločice i super Sony pojačalo od 110w.
Na kraju se ispostavilo da zvučnici tuku samo bas, srednjih nigdje, visoki oštri,a pojačalo nije u stanju isporučiti niti pola od deklarirane snage uz poprilično grijanje.
Nakon godinu dana rasprodam sve i kupim Rotel RA04 sa zdravih 40W i Wharefedale 9.3 zvučnike pa skužim koliko je prošli setup bio smeće.

BTW, Rotel sa 40W kick some ass!!
Onda mi je malo zafalio daljinac za pojačalo, diamondi 9.3 mi postali preveliki pa sam i to prodao i sada sam na Monitor Audio RS1 zvučnicima i Cambridge Audio 640A v2 pojačalu.
Nakon ovih promjena mogu slobodno reći da sam promjenom zvučnika uvijek dobio najviše, pojačalo je manja promjena iako ne zanemariva.
Što se tiče snage pojačala, vidim da neke brine hoće li 65W na 4ohm koja isporučuje Denon Picollo bit dosta...to me nebrine jer Rotelovih 40w je dovoljno da rastjera susjede, onda je Denonovih 64W i više nego dosta.
Čak i ako imate 8ohm zvučnike, to je i dalje barem 40W, sasvim dovoljno da potjera bilo koji zvučnik do razumnih granica. Još ako su vam zvučnici iznad 90dB osjetljivosti-partyyyyyyyyy!!!
Kad samo pogledam cijenu poštenog DAC-a ili dobre zvučne i PC konfe koja to prati, Denon mi djeluje kao povoljan i realan izbor.