Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 02.06.2014., 17:23   #7086
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Vedrane,
Mislim da bi trebao poslušat malog NAD-a, i uopće ne razmišljat jesu li unutar kućišta digitalni moduli, klasične tranđe ili cijevi.
Ovaj je gotovo jednako praktičan kao mini-linije (ima taj aptX Bluetooth, jelte, i digitalne ulaze) ali se kladim da je riječ o ipak ozbiljnijem stroju od njih. A tu su negdje po cijeni, i već imaš dobre zvučnike. Mislim da bi net radio morao moći plejat sa računala kad ti je već to ionako glavni izvor zvuka - nisam iskreno probao do sad, al pretpostavljam da postoje neki klijenti s kojih možeš puštat na USB, kao normalan audio player. Čudilo bi me da ne postoji tako nešto?
I tako bi onda imao i sve funkcionalnosti kao i mini-linija.

Nisam radio usporedbu ni blind-test, ali komparativno sa prijašnjim iskustvima - mini linije ipak više idu na praktičnost i "feature" za što nižu cijenu. Ovaj Nadić je komponenta, zamišljena sa filozofijom kompeticije u tom segmentu. Zvučni dosezi, dakle.
Biraj sam.
P.S. Šta bi se skanjivo deklarirat se audiofilom? Ko da je kletva u pitanju....neko voli 17 cola šlape na autu, pa neka mu. Ak te zanima mjuza i hi-fi, nisi gubav.....
jean luc je offline   Reply With Quote