View Single Post
Staro 02.06.2014., 16:03   #824
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ajd da ponovim još jednom kako se to radi, očito 2 puta nije bilo dosta.

1. Odite u T-Centar i tražite poništavanje ugovorne obveze. Ne ugovora, nego ugovorne obveze. Dakle, da vam skinu penale. To moraju. I to je to. I otiđite iz T-Centra.

2. Za pola sata do sat, zovite SZK. Recite da ste bili u tom i tom T-Centru, da vam je službenik u centru to napravio i pitajte ih je li ugovorna obveza skinuta i da ste u Vip/Tele2/BonBon centru i da radite prenos broja, pa vam je bitno da znate je to riješeno pa da se prebacite.
Tada će vam određena osoba s kojom razgovarate odjednom ozdravit od amnezije i ponudit vam ono što sam napisao - 500 minuta, 600 smsova, flat internet za 75 kn (+harač). Ili se dalje cjenkajte i pregovarajte onda, prihvaćajte, ne prihvaćajte, što god želite...

Govorim vam iz svog jutarnjeg iskustva, nije nikakva muljaža.

Kao što rekoh, ako dođete u T-Centar ili zovete SZK sa tom forom "čuo sam, Brko i Đus su mi rekli, vidio sam na forumu...", tak jasno da će vas odje. Moraju vas odje.

Probajte ovo pa javite kak je prošlo.
Kad zatražiš raskid, dobiš kod i u roku od 48 sati te zovu iz retentiona i onda dogovaraš popust i dalje.
Ne nude svakom isto Brko.

Citiraj:
Autor Matijac Pregled postova
Možda netko može potvrditi, ali znam da je pisalo ovdje prije par stranica netko je stavio da nemaju pravo da ti maknu broj, ja kad sam to rekao mi je rekla da broj može ostati samo u iznimnim slučajevima, pa je ovo možda izniman slučaj?

Planiram uzet novi mob, a ovo preko webshopa mi se okej ponuda cini pa cu vjerovatno tako
Broj ili ostaje na prepaidu, ili seli na drugu mrežu ili ga gasiš ak oćeš.
Juice je offline   Reply With Quote