View Single Post
Staro 02.06.2014., 15:59   #820
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ajd da ponovim još jednom kako se to radi, očito 2 puta nije bilo dosta.

1. Odite u T-Centar i tražite poništavanje ugovorne obveze. Ne ugovora, nego ugovorne obveze. Dakle, da vam skinu penale. To moraju. I to je to. I otiđite iz T-Centra.

2. Za pola sata do sat, zovite SZK. Recite da ste bili u tom i tom T-Centru, da vam je službenik u centru to napravio i pitajte ih je li ugovorna obveza skinuta i da ste u Vip/Tele2/BonBon centru i da radite prenos broja, pa vam je bitno da znate je to riješeno pa da se prebacite.
Tada će vam određena osoba s kojom razgovarate odjednom ozdravit od amnezije i ponudit vam ono što sam napisao - 500 minuta, 600 smsova, flat internet za 75 kn (+harač). Ili se dalje cjenkajte i pregovarajte onda, prihvaćajte, ne prihvaćajte, što god želite...

Govorim vam iz svog jutarnjeg iskustva, nije nikakva muljaža.

Kao što rekoh, ako dođete u T-Centar ili zovete SZK sa tom forom "čuo sam, Brko i Đus su mi rekli, vidio sam na forumu...", tak jasno da će vas odje. Moraju vas odje.

Probajte ovo pa javite kak je prošlo.

I apeliram i napominjem, ne izdrkavajte se i ne galamite na djelatnike T-Centara i studente u SZK jer nisu oni krivi što su im nadređeni gnjusovi. Budite cool, pristojni i uglađeni. Lijepa riječ svaka vrata otvara.
Brko je offline   Reply With Quote