Citiraj:
Autor NeooS
@Valley - što točno želiš? Raskid tipa gašenje broja, raskid tipa prelazak na bonove ili bi tražio prijenos broja u drugu mrežu.
|
Raskid ugovora i prelazak na bonove uz zadržavanje broja.
Inače mi je ugovor trebao trajati još 14 mjeseci. Uz tarifu imam i uređaj kojeg plaćam 50 kn mjesečno. Matematika kaže ovako: 50 puta 14 jednako 700.
U dva različita razgovora sa szk potvrdili su mi da je 700 kn okvirna cijena za uređaj i to ću jednokratno platiti po zadnjem računu.
Okej, lijepo ja danas odem na najbliže prodajno mjesto (jer mi je postalo jasno da neću niš obaviti na daljinu) i tamo izverglam sve o raskidu ugovora. Sve je bilo dobro dok se nije spomenuo preostali iznos za uređaj. Ja fino velim 700 kn, ali ženska me počela uvjeravati da je to ustvari 1300 kn.
Skoro me moždani udar strefio.
Pitam ja nju nek mi sa nečime dokaže da je u pravu, budući da je moja matematika sasvim jasna i dvaput potvrđena od szk. Ona veli da nema pojma odakle to meni, ali da njoj tih 1300 kn piše u sustavu. Malo zavirim preko pulta da vidim u kakav to "sustav" ona točno gleda i na ekranu je bilo nešto što je opasno sličilo na tele2 stranicu sa slikama uređaja i, naravno, njihovim redovnim cijenama. Zbogom pameti.
Krenem ja na licu mjesta zvati szk po treći put. Sve ispričam i tražim da još jednom potvrde je li tih 700 kn stvarno stoji. Naravno, i treći put se ovo pokazalo istinitim. Također mi rekoše da prodajna mjesta imaju svoju tehničku podršku i da se prodajna mjesta moraju obratiti njima u slučaju bilo kakvih problema.
Ali naravno, ženska se uopće nije obratila toj podršci nego je i dalje tupila sa teorijom o 1300 kn iz svojeg "sustava". Čak se i ljutila na mene. Vrhunac gluposti i neprofesionalizma.
Da skratim igrokaz, rekla sam joj da je službena informacija koju JA imam takva i takva, neka me pusti na miru sa svojim pričama i privede kraju raskid ugovora. Na tome je i ostalo. Potpisala sam zahtjev za migraciju sa pretplate na bonove (i dobro ga prije toga pročitala), pobrala novu sim karticu i smršavila za nekih 5 kila.
Nadam se da me na zadnjem računu neće dočekati nekakva šok terapija. Muka mi je više od svega ovoga, to je zadnji put u životu da se pretplaćujem na išta...
Na onom papiru piše da će mi deaktivirati pretplatu 10.6. Fakat predugo.
P.S. Ženska je također rekla da se navodno (svaki novi ili postojeći) ugovor može raskinuti bez ikakvih penala bilo kada, čak i nakon 30. 6. (uz otplatu preostale cijene za uređaj, ako je isti uzet). Je li to stvarno istina???