View Single Post
Staro 02.06.2014., 13:11   #8496
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova

Nego, jel itko upogonio kakav kitkat na svom čajnizu?
Opet ja sa Find 5. Za njega KitKat romova ima još od studenog mjeseca. Sad ih ima bar 10 komada različitih KK romova, no po mom mišljenju su jedino Omni, Codefirex i sada team EOS potpuno funkcionalni, pogotovo Omni...
Kad sam ga kupovao jedino sam se vodio njegovim izgledom a i sada ga po tom pitanju ne bi mjenjao ni za jedan, možda iOcean x8 da nije onolikav. Ali od onda me sve vise oduševljavao, brojem romova najvise, jednostavno svaki puta kad se promjeni ROM imaš osjećaj da imaš novi mobitel.
Da je dual sim i sa jačom baterijom vjerujem da bi još dugo vremena bio prezadovoljan njime, ovako ipak gledam stogod sa strane...

Nemojte mi sad 'nije Oppo pravi kinez' jer to sigurno nije tako. Imaju oni puno mana, softverski razvoj im je spor, sreća jedino da Find 5 ima podršku developera sa strane.

Kakav im je RMA uskoro cu se uvjerit, za sada ne mirise na dobro. U četvrtak prijavio kvar na zvucniku za uho, razgovore, još se nisu javili. Na kraju sam problem rješio puhanjem i sisanjem i sad je o.k. ali oni to ne znaju, pa me bas zanima kakav ce stav zauzeti.
goran1985 je offline