Citiraj:
Autor elzel
I meni stigla poruka!  Imam ugovor uz pretplatu još 18 mj. Ako sad raskinem ugovor bez naknade, da li i dalje plaćam pretplatu (tarifa 75 - 110kn zbog uređaja)? Moj plan je raskinuti ugovor i na isti broj uzeti novi s istom pretplatom i novim uređajem. Da li će to ići tako?
|
Ako sam dobro razumio, 110kn mj. ti je inače račun ukupno, znači mob plaćaš 30kn/mj. Računaš tada 30*18 mjeseci, ne 110*18.
Ako pošalješ zahtjev za raskidom ug.ugasi ti se broj skroz,tj pretplata. Imaš mogućnost podnijeti zahtjev za prijenos broja sa pretplate na bonove ili prijenos broja u drugu mrežu. Dakle, ne postoji direktna mogućnost,tj. neće ići na ovaj način kako si zamislio.
@Valley - što točno želiš? Raskid tipa gašenje broja, raskid tipa prelazak na bonove ili bi tražio prijenos broja u drugu mrežu.
@Drug Brko - još uvijek ti je tako nekako, cca 10-15 dana. Jer uglavnom je kod operatera ako nemaš ugovor i prenosiš broj u drugu mrežu prijenos 3.radni dan, a u slučaju kad ugovorna obveza postoji imaš ta 3 radna dana + 10tak dana odgoda zbog izračuna penala za prijevremeni raskid.