View Single Post
Staro 02.06.2014., 08:37   #746
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Imam extra total+ s. 125kn/mj -50% (za mlade). znači 62,5+10= 72,5kn mjesečno.

za to dobijem neograničeno prema HT HR i neograničeno prema svim fiksnima. 150 minuta prema svim ostalima, 512MB prometa po najvećoj brzini i 50 SMS-ova, bez uspostave poziva.

ugovor mi ističe na kraju ovog mjeseca.

1. opcija - ne dirati ništa i nastaviti ovo koristiti

2. opcija - ako netko zna nek napiše, jel mogu do 100-tinjak kn u t-comu dobiti nešto bolje?

kupovina novog uređaja, prelazak na druge mreže i prelazak na bonove me ne interesiraju.

EDIT: imam 26 godina, ako to pomaže kod nekih (za mlade) opcija.
Uzmi ovo, sad raskines i predjes na Plan do 8.6. i imas ovo dolje za 97,50 kn (ukljucen novi namet).

"U razdoblju od 8. svibnja 2014. godine do 8. lipnja 2014. godine HT uvodi za nove i postojeće privatne korisnike novu ponudu u pokretnoj javnoj komunikacijskoj mreži HT-a, na Plan za surfanje L tarifi kako slijedi: novi i postojeći privatni korisnici koji u gore navedenom razdoblju potpišu ugovor uz obvezno trajanje pretplatničkog odnosa na 24 mjeseca na Plan za surfanje L tarifi, ostvaruju 24 mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu tarife te 100% popusta na iznos naknade opcije Flat. Popust na tarifu iznosi 82,50 kn s PDV-om (66,00 kn bez PDV-a); a popust na opciju Flat iznosi 40,00 kn s PDV-om (32,00 kn bez PDV-a)."
Juice je offline   Reply With Quote