View Single Post
Staro 02.06.2014., 08:14   #1525
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Heh, sad bi se ja mogao raspričati o alkoholiziranju u našoj repki... znam puno puno toga.
Uglavnom, nitko nije svetac, samo primjer kako su prekjučer trojica naših najboljih igrača bili toliko mrtvi pijani u Osijeku da nisu imali pojma gdje su kaj su i kako se zovu, slupali novi Audi, radili gluposti... poanta priče je da nisu zaslužili da jedna osoba veli 'a' u njihovu podršku. Ipak su to, na kraju, samo najobičniji preplaćeni debilčeki od kojih se pola njih ne zna valjda ni potpisati, pa se tako i ponašaju, najčešće arogantno i bahato. Sve ovo što se vidi na telki, za dom, crkva, domovina, to je sve sranje za rulju, koje rulja guta i na kojima se zarađuje. Eto, to je SP, lova i bogata derišta. Sad možete srati po meni, ali to je nažalost tako.
Potpis. Sve je to super, repka, klub za koji navijaš i sl. no svatko s malo mozga zna da te te "heroji" ne bi pogledali da umireš od gladi. Sve je to super i pomoć ovima onima, no to je sve PR i ti novci koje daju, sumnjam da daju iz vlastitog džepa. Ok, čast iznimkama.
IMHO Sammir igra pod velikim pritiskom, osobno znam kako je igrati kad ti na, ne svaku grešku zvižde i dobacuju, već i kada odigraš ok. To je jako veliki teret. Da sam na njegovom mjestu, sterao bi sve navijače u 3pm ( na hrvatskom ) i odj.. bi reprezentaciju. Nije kruha gladan, niti će biti.
Što se tiče Kovačića on je stvarno dobar i može biti samo bolji. Doduše, ova utakmica s Malijem nije indikator ničega, malo jači trening.
Usporedba Kovačića i Sammira je valjana jer igraju na istim ili sličnim pozicijama, smatram da je Sammir čvršći, bolji dribler i "španer" ali Kovačić je brži, prodorniji i ima više "drskosti".
Kovačić ima prednost u startnoj postavi to je svima jasno no Sammir po znanju zaslužuje da bude u kadru.
burmuz je offline