Citiraj:
Autor Dalas
Ne znam koliko vas je pogledalo thread pa vezano uz njega, da bih bio siguran nakon što sam dobio novu karticu izvršio sam testiranje napajanja. Testiranje sam izveo s multimetrom uz pomoć Aide64 i Furmarka na dvije lokacije (poso kuća). Mjerio sam samo 12 voltnu struju. Volio bih kad bi znalci prokomentirali voltaže i samu kvalitetu napajanja.
Evo vidim i članak u kojem je i moja kartica. Da nije bilo loše sreče s mojim primjerkom srce bi mi bilo ko tepsija od silne hvale za nju.
|
Morati ću te malo razočarati, na ovaj način testirati možeš eventualno dali napajanje radi.
Za testiranje kvalitete napajanja potrebni su labaratorijski uvijeti ili bar nekakva imitacija istih s obzirom da se mjeri više parametara u raznim uvijetima. Preporučam tekstove člana
dh41400
I mala ispravka koja bode oči, mjerio si napon 12v izvoda ne struju, s toga neznamo ni u kojem je opterećenju ni režimu rada napajanje testirano niti o kojem je napajanju riječ.
Ono što možemo znati iz ovih podataka da napajanje pod x opterećenjem drži napon u izmjerenom rasponu a s obzirom da neznamo s kojim multimetrom je testirano neznamo ni točnost izmjerenih vrijednosti. Dakle znamo da napajanje radi