Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 01.06.2014., 00:39   #7667
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ma taj smart loot mi nikak nije jasan

Sad kad sam skupio maraudera počela mi natalya padat, 3 komada bootsa, helm i chest, dva ringa.

I kad smo kod Natalye, ako netko igra DH s tim setom, kako igra? Meni napamet pada haunt of vaxo/stun/lightning/wyrdward build ili pak cold nekakav build sa frostburnima...

Čini se da ću i trećeg DH napraviti kak je krenulo. Upravo Kadala dala Marauder bootse, kome drugom nego ovoj koja pored mene igra ahahha pa ja ću skviknut, doduše nakon 3k shardova bilo je i vrijeme

EDIT: malo sam isprobao twitch streaming, stvar sa XSplitom funkcionira super. Iznad 480p treba kupiti licencu ako ne želiš imati watermark, ali on nije napadan.

Postoje dvije verzije, Gamecaster i Broadcaster, Gamecaster je prilično jednostavan i radi na bilo kojoj igri, dok za Broadcaster treba kupiti licencu ako želiš automatski odabrati 3D prozor. Inače screencapture radi fino. Na starijem laptopu, cca 3 godine, radi bez problema na 540p, dok na 720p FPS bude smanjen na neku konstantnu vrijednost. Treba imati bar 2Mbps upload za 540p da to sve radi fino

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 01.06.2014. u 02:44.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote