Citiraj:
Autor sandokan111
Jedini tko nije shvatio si ti izgleda. Ovaj gore opis situacije je tako los da mi se uopce ne da ulazit u raspravu oko njega. Kao da ja opisujem racunalo s "imas nekakvu kutiju, iz nje izlazi struja i nekakav signal u monitor i onda se tebi na monitoru prikazuju stvari".
|
Daj ti onda bolje opiši u kratkim crtama kad je toliko loše, a ti znaš bolje.
Citiraj:
Autor sandokan111
iptv je analogija? Daj procitaj sto sam napisao. Usporedio sam ims i iptv...
I jos jedno 100 drugih stvari odredjuje tu propusnost. Koja je poanta?
|
Gdje sam ja napisao da je iptv analogija? Samo zastupam stajalište ako staviš analogiju i digitaliju jedno kraj drugoga analogija će ti smetat digitaliji. Sad me ispravi ako sam u krivu i pod kojim uvjetima

.
Poanta je da t-comu nije stalo. Da im je stalo moglo bi posve normalno raditi. Znači ide se na princip: korisnik ne prigovara može to i radit tako tako.
Citiraj:
Autor sandokan111
O boze, ti uopce ne citas sta ja pisem. Ajde procitaj samo zadnji pasus sto sam napisao. O tome se i radi.....
|
Sve je moglo ostat na analogiji? IMS je nepotreban? A ima li analogija utjecaj na digitaliju u centrali ako je jedno do drugoga?
Citiraj:
Autor sandokan111
Rezime: Baratas s stvarima koje neznas i vjerojatno je bio tehnicar tcoma kod tebe i napricao sve i svasta u tom trenutku, ti si to onako nesto pohvato i sad imamo gluhe telefone i "krivo namjestene centrale" u prici.
|
"krivo namještena centrala" je nespretan izraz, ali reci mi što se dešava i kakav utjecaj ima profil za ADSL2+ pušten na ADSL2 kartici?
U zadnjem pasosu ti konstatiraš da su linije takve kakve jesu.
A ja ti kažem na to: problem je što se ne pazi na kvalitetu linije prilikom uvođenja IMS.a dok se korisnik ne pobuni.
I pitanje dalje: kako to da se zalomi pa da i dan danas ima korisnika koji nisu na ADSL2+ standardu nego su na nižim i starijim standardima dok ne nazovu SZK ili zatraže usluge koje zbirno nadilaze propusnost standarda na kojem jesu?
I dalje stojim iza tvrdnje de nije problem u uvođenju IMS.a nego u stanju u kojem su linije.
Znači rješenje nije izbjegavat IMS nego je potrebno uz njegovo uvođenje i po potrebi poboljšat pojedinu liniju. A t-com vjerojatno prvo masovno uvede IMS i onda pokrpa one koji se bune, ali ne i sve koji imaju problema.
Tako da onih 20 od 100 sa početka priče i budu ostali u problemima ako ih takva kvaliteta usluge ne bude smetala.