Tema: Watch Dogs
View Single Post
Staro 31.05.2014., 23:52   #163
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor tonisostaric Pregled postova
Da gta 4 nije bio ispoliran za pc, priznajem, ali je igra sama po sebi bila minimalno jednu stepenicu iznad ove igre. Dakle igra je bila više nego odlična ali smo pucali zbog performansi izvođenja.

A WD je pak prenahajpan, demo na e3 je bolje izgledao neko finalna igra, vozni model je očajan, priča ok, igrivost tako tako, free roam smeće i još daš prednost jednoj nvidiji što je jadan faktor za prodaju.

Ako mi itko od vas dokaže da je wd bolja igra u bilo kojem segmentu od starog gta4 skidam kapu, ali znam do to nije ni približno tako.

Ljudi budimo realni, pa just cause je kvalitetnija igra od wd-a.

Da li vrijedi tih para? Više ne nego da.

Meni je više žalosno kako se sve više igara odluči na realease poluproizvoda radi loše urađenog koda. I onda se čude kako piratija ne pada.

Pa u tome i je stvar, niko ne govori da je bolja od GTA, GTA je vrh. Ovo je onak...dobra igra i ništ više, odavno sam prestal vjerovat marketingu koji pradaje igre...EA škola, vjerojatno je i ubisoft probal tak nekaj.

Naseru brdo toga i očekuju da će prodat i prije samo izlaska...po PS4 forumimam čitam i ne vjerujem ljudi su masovno pokupovali igru mjesecima prije izlaska...a nisu čuli za onu "strpljen spašen"

Tak i ja velim, 20-30€ bum dal za nju, ni centa više...

@Omerta

Slažem se sa svakim slovom koje si natipkal
danc00 je offline   Reply With Quote