Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 31.05.2014., 21:40   #7666
fedaykin
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
a gađao sam Zuni prsten koji, vidi vraga, svi WDi dobiju kao prvi dio Zunija.
Nope, not all of them Armor, pa armor, offhand, pa armor, offhand pa boots, armor, offhand i to je to, podijelio sam sve te dupliće tak da svi oko mene imaju isto što i ja Zuni ring još nisam vidio, samo wailing host i litany i sad sam neki dan dobio zuni helm. A jade armor nemam još, nikad vidio nisam ali helltooth, o da , blackthorne, to je nadaleko poznato svima Ja ne bum probao jade set prije nego ga zgase skroz jer koliko vidim, svi se čude kak' je OP i stalno plaču kak' je to prejako i da to treba zgazit

Tipični blizz twich streameri i pro forumaši tamo.Iskreno, bolje mi bilo kad je bio D2 samo zbog toga, svi su pomagali i radili buildove, dok bi sad bi svi samo nerfali
P.S. Od kadale sam dobio i helltooth i jade glovese dok sam ganjao T&T i kasnije zuni armor ali Jade neće i pritom mislim na tisuće i tisuće shardova
A što se tiče dropova, i dalje je relativno visok ali postotak kvalitetnijih dropova je opao, pada i dalje ali pada kao u vanilli, sve skoro možeš odmah DE, 2h axe, mace, sword, obični helmovi i tako, a imam prostora za upgrade. Morat ću dići novog lika možda će taj imati više sreće
fedaykin je offline   Reply With Quote