Citiraj:
Autor Juice
Mala ruka. :coffee:
Je, oba su plasticni. No Samsung ipak prednjaci u tom podrucju sa svojom plastikom.
Posve je nepotrebno nagadjati i govoriti iz carobne kugle "mislim da ce imati battery drain".
Podrska, sluzbena nekad nije bila nesto, no i to se mijenja. A custom podrska je dobra.
Mob je odlican i nema zamjerke za sada. Vidjet cemo kad izadje i kako ce se pokazat u praksi.
|
Ma kakvi, nije bas da imam male ruke, igrao sam se sa G2 bez beda npr povucem notifikacijsku traku sa gornjeg ruba ekrana, samo na koji nacin drzim mob dok to i cinim je gimnastika, mala neopreznost, znojne ruke i sklizav kakav je i mozes se pozdravit sa lijepim ekranom

Uglavnom ja se neosjecam sigurno dok ga drzim i dok moram manevrirat jednom rukom a sa bilo kakvim caseom on postaje jos glomazniji.
Nije to nikakvo carobiranje iz kugle, to je prakticki nepisano pravilo nazalost postalo, vidio sam cuda obecavaju sa softwerom sto se tice ustede energije, vidjet cemo koliko ce toga i odrzat jerbo dosta ovisi i o developerima samih aplikacija a niti jedan mob trenutacno NEMA ovakvu rezu ekrana, sve su zbrda zdola optimizirane tako da imaju problem na dvije fronte...
Zivi bili pa vidjeli...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12