Citiraj:
Autor danc00
Pa naravno, ali kaj je to nekaj novog?  ima brdo takvih igara, a vecinom je to kod igara koje su radene za konzole i pc...kad tolko vec povlacite crte sa gta, ja se sjecam da mi je gta4 stekal ko blesav na kompu dok nije izasel prvi patch ili drugi ne sjecam se vise, a nisam imal uopce los komp, grafa je bila gts250 1gb(4gb RAM) 1680reza...kaj za ono vrijeme uopce nije bilo slabo...ono, iznad glave mi je bil upitnik i WTF, jer je igra pocela stekat nakon ne znam, 10min igranja i takve stvari....
Tak da to nije nis novog, zato ne znam kaj je tu oko toga cudno  Bude se to ispeglalo za koji tjedan, pocekajte, ak nis drugo bar bute usparali kojih 50-100kn.
|
Zato si ti pametan pa si kupio plejku i sada tu soliš pamet
Da igra je loše optimizarana, ždere puno resursa a nema ništa toliko revolocionarno da to i opravda. Ta igra mi uzima preko 8gb rama sa winsima što do sad ni jedna ni približno nije radila.
Daleko je to od gta franšize, makar izgleda na prvu ruku slično. I kad staviš sve te negativne stvari sa strane i prođeš kampanju free roam za zabavu je po meni nula. Eto toliko je gta ispred ovog poluproizvoda.