View Single Post
Staro 31.05.2014., 06:57   #38195
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
raporat

elem,

jučer smo se Kona bro i ja namjerili okolo 13,30h i krenemo...kad ono kod mogućeg skretanja prema straćari pita mene Kona bro: "oćemo okolo ili pravo?" opet on mene pita...reko: samo pravo...jaooooooo čovječe. U svojoj istoriji vožnje Leustekom, o'š snijeg, kiša, tuča, led...nije vako bilo. Kako smo vozili prije 2 dana nisam pojma imo na šta smo se namjerili dok nismo se počeli ukopavati. Pa to bre liči na živo blato, sa pjeskom, šljunkom, ljepilom...znači ne izgleda opasno ali kada ugaziš...Hans je poznato da zbog gripa skida sloj staze, ali ovo: znači lijepi se maximalno, kotač nema mrdanja...stali smo n puta, čistili svime i svačime i na kraju sam ja svoj potopio u onaj bazen kod izvora gore, da malko stancione operem, a Kona bro kako me je prestigo i nije se sjetio (ja stao zbog tel. poziva i baš kontam dali će mu se upaliti lampica...).

Znači: danas ko ide, obavezno obilazak preko robinzonove kolibe

Dole smo 18-pilana, odličnaaaaa

0 killed yesterday, God.

Patuljci pomažu: tamo kod spoja obilaska i Leusteka smo stali kod stola i 2 klupe da očistimo bajkove kad ono krpa stoji, bela i namočena...pa sam mogo lepo da stancione očistim. Aferim raja

EDIT: pazario sam jučer stalak u Lidlu, mnogo je dobrih reči rečeno pa i ja se pridružujem. Za te pare, nema kaj...meni je najviše trebao kada perem bajs da imam sve dostupno i brzo rešiti (ionako neznam skoro ništa popravit ) , možeš ga okretat ko na ringišpilu, ima onu plastiku za bacat delove kaj skidaš...zasada sve radi kako Bog zapoveda, a do kad će...pif...Bog zna

...ima i onaj dodatak da ti drži čvrsto volan dok čačkaš oko prednjeg točka...ma Švabo izmislio, nema da nema.

Drage pOOrgerice i pOOrgeri, srećan nam svima Dan grada Zagreba

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 31.05.2014. u 09:20.
Irvin je offline   Reply With Quote