Citiraj:
Autor De5tr0yer
Nakon što sam davno podcjenio Harrington belt i tako se par komada našlo u scrapu, sad sam konačno dočekao da mi padne kad ću ga i moći iskoristiti i to sa max rolom za dmg. Kaže potemkin, a nije ti baš nešto, ima min vit roll, lol 
|
Nisam skinio ovaj pojas sa WD-a otkad mi je ispao od Kadale i to još negdje od početka kada je izašao RoS.
Dobro dođe kad je gužva, još ako stigneš opalit BBV ekran se brzo očisti na t3 / t4
(naravno ako ti noobovi ne prevrnu sve leševe, kamenje i armor/weapon rackove jer radi i na njima... ne radi na demonic chestovima i nisam siguran da li radi na onim khazra forama).
Citiraj:
Autor De5tr0yer
EDIT2: a što je ovima trebalo da u horadric cacheve sad stave da može bilo koji leg past? Umjesto da su ostavili da pada samo bounty specific, ovak ti i ovi ostali legovi kradu šansu da dobiješ 
|
Skužih nekidan da mi je od 10 A1 cacheva ispao Oculus ring i zamračio

EDIT: Usput rečeno čini mi se da su i leg drop rate vratili na staro u tišini...
Prije sam dobijao po 4-5 komada u svakom rift, zatim nakon što je prošao event 4-5 komada svaki drugi rift, danas ukupno 4-5 leg-a od odigranih 4-5 riftova...