Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 31.05.2014., 01:28   #7662
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Danas dan bio pun sreće, čim se može na većim T efikasno farmati.
Nakon što sam skužio kako sentry build pretvoriti iz pasivnog načina igranja u zabavni shoot and run, postalo je stvarno najs. Nije brzo ko s danettama na nižim T, ali sve se pegla. Bit je staviti, po mogućnosti, 3 hatred spendera na skill bar, tako da sentry ispucava samo hatred spendere. Za potpunu učinkovitost nadam se jednom lijepom Kridershotu i idealno bi bilo da quiver zarolla sentry dmg bonus. Eventualno trifecta RoRG, al nikak da padne ikakav, kamoli trifecta

Pao odličan cinder sa 20% fire, pa sam starog sa 19% stavio na "Danetta Huntericu".
Nakon što sam davno podcjenio Harrington belt i tako se par komada našlo u scrapu, sad sam konačno dočekao da mi padne kad ću ga i moći iskoristiti i to sa max rolom za dmg. Kaže potemkin, a nije ti baš nešto, ima min vit roll, lol

Za tvrdokorne kombinacije multipackova tu je tenk garwulf cloak koji diže ogromnih 30% toughness i dodaje još dva vuka za bodyblockanje. Efektivno 18mil toughness, ali ne umjetni vitality toughness, nego pravi muški
Odustao kompletno od physical builda jer nema smisla, po bilo kojoj računici trenutno. Petovi su minorni dmg u odnosu na sentrye.

I ogromne sreće danas sa rerollom svih itema, znači išao sam iz zajebancije probat do max 5 puta prerolat iteme koji su već bili ok: ammy iz 9cc, ruke iz 9.5cc, shouldere iz 436vit i quiver iz 623vit. Ammy, ruke i shouldere isprve na max. Quiver je trebalo 3 put zarolat, ali to je divno čudo jer ima preko 20 mogućih odabira. Isprve mi je ispalo 640vit, al sam htio još malo probat.

Evo lik još jednom updatean: SuperJ.
Pitchka je "close quarter" DH, T3 ready, ako je na njoj blackthorne amulet, to znači da žena eksperimentira s harringtonom, a hoće 4 set bonus, kaže zabavno je, vault sim vault tam, skupiš truplo, chest ili sa stalaže obrišeš prašinu, 2+ mil dps, bum bum, nema ničeg
Andariel i shoulderi su super za dodatni spray damage.

Dosta sam se hvalio, ali baš sam si sretan
I ne bih nikad rekao da će mi prvi lik na T6 biti DH, pogotovo kad sam od ostataka int opreme s par dijelova koji su mi udijelili PCe WDi (40) Potator, Buljator i Gaćator (shinypants) složio T4 pet WD-a.

Sad se čeka nerf pardon, fix *khm*

EDIT: evo i cow rift guardian si leži malo na hladnom kamenu.

EDIT2: a što je ovima trebalo da u horadric cacheve sad stave da može bilo koji leg past? Umjesto da su ostavili da pada samo bounty specific, ovak ti i ovi ostali legovi kradu šansu da dobiješ

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 31.05.2014. u 01:45.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote