View Single Post
Staro 30.05.2014., 18:47   #892
Radeon
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor dadosbcro Pregled postova
@radeon
Osobno, da idem na AMD, uzeo bih FX8320 koji je 600tinjak kn jeftiniji od FX9370 i više od duplo od 4770K, OCao ga na 4.4-4.5 GHz, a umjesto sabertooth uzeo M5A99X EVO ploču koja je 200-300kn jeftinija...prođeš 800-900kn jeftinije, a tu razliku uložiš u nešto drugo...to ti je jako dobar bang for buck...možeš proći dodatnih 200kn jeftinije ako izbaciš RM650w i ubaciš Seasonic S12G-550w Gold ili Seasonic SS-620GM2 EVO Bronze ako zeliš full modularno i jedno od ta dva će ti biti i više nego dovoljna...

Što se tiče napajanja, ako za 3 godine budeš mijenjao komp. ne moraš mijenjati i napajanje, njega si ostaviš...imao sam TX650W 5 godina, u 5 godina sam promijenio dosta konfi s njim, služilo me jako dobro, nedavno sam ga prodao i uzeo Seasonic...
Ocanje mi za sad nije privlačna opcija. Pred par godina bi to vjerojatno s guštom radio, ali sad ga želim upalit i da sve leti otprve. Jednostavno - nemam vremena.

nakon rashodovanja, pc ću vjerojatno poklonit sestri ili starcima (što znači da će on i dalje trebati napajanje), ali ako kaj krkne nakon toga, njihov problem...

ugl. ispred papirnate garancije stavljam tihi rad... pouzdanost je nešto što u svakom slučaju očekujem
Radeon je offline   Reply With Quote