nije problem u kvadratima, ima dosta prostora za utrpati i stalke, vidjeti ću, možda čak i nabavim neke polovne da ne dajem 700-800kn za nove...
to uvijek ide tako, prvo planiraš uzeti nešto do određene cijene i na kraju uzmeš nešto peto što te izađe triput skuplje

prvo sam mislio kupiti nekakvu mini liniju sa zvučnicima do 1000kn, onda gledam, a jest dobra ONKYO CS-255 za 2200kn, onda se zainteresiram za nju, počnem čitati malo recenzije, iskustva korisnika i preko youtube video klipove i ugledam ovu Denon...odma je počelo kemijanje, rekoh nju mogu dobiti bez zvučnika za istu cijenu kao i taj onkyo sa zvučnicima, a opet ima internet radio, SW out, wireless, digital in i ostale đinđe što Onkyo nema i što uvijek dobro dođe, ali sranje, nema CD player i antenu...onda gledam, što će mi CD player i tko još sluša glazbu preko CD-a kada Denon čita i flac preko USB-a i šta će mi antena kada ima internet radio....hoću reći, planirao sam dati 1000kn za mini liniju preko koje ću moći slušati radio i glazbu preko kompa, i na kraju uzmem 3 puta skuplju, još kablovi, i ako uzmem stalke, izaći će me na kraju 3 i pol puta skuplje

Ali bitno je da sam stvarno zadovoljan sa ovim kombom, iz dana u dan sam sve zadovoljniji kupnjom i koristim se s njom više nego sa HT od B&W....mislim da sam dao 1000kn za neku škart liniju ili 2200 za onu onkyo, jeftinije bih prošao, ali mislim da ne bi bio toliko zadovoljan