Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 30.05.2014., 13:22   #7055
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
nije problem u kvadratima, ima dosta prostora za utrpati i stalke, vidjeti ću, možda čak i nabavim neke polovne da ne dajem 700-800kn za nove...
to uvijek ide tako, prvo planiraš uzeti nešto do određene cijene i na kraju uzmeš nešto peto što te izađe triput skuplje
prvo sam mislio kupiti nekakvu mini liniju sa zvučnicima do 1000kn, onda gledam, a jest dobra ONKYO CS-255 za 2200kn, onda se zainteresiram za nju, počnem čitati malo recenzije, iskustva korisnika i preko youtube video klipove i ugledam ovu Denon...odma je počelo kemijanje, rekoh nju mogu dobiti bez zvučnika za istu cijenu kao i taj onkyo sa zvučnicima, a opet ima internet radio, SW out, wireless, digital in i ostale đinđe što Onkyo nema i što uvijek dobro dođe, ali sranje, nema CD player i antenu...onda gledam, što će mi CD player i tko još sluša glazbu preko CD-a kada Denon čita i flac preko USB-a i šta će mi antena kada ima internet radio....hoću reći, planirao sam dati 1000kn za mini liniju preko koje ću moći slušati radio i glazbu preko kompa, i na kraju uzmem 3 puta skuplju, još kablovi, i ako uzmem stalke, izaći će me na kraju 3 i pol puta skuplje
Ali bitno je da sam stvarno zadovoljan sa ovim kombom, iz dana u dan sam sve zadovoljniji kupnjom i koristim se s njom više nego sa HT od B&W....mislim da sam dao 1000kn za neku škart liniju ili 2200 za onu onkyo, jeftinije bih prošao, ali mislim da ne bi bio toliko zadovoljan
dadosbcro je offline   Reply With Quote