View Single Post
Staro 30.05.2014., 10:33   #642
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
PAŽNJA PAŽNJA!!!

Novi trik Hrvackog (koji to nije) Telekoma.

Nakon mog jučerašnjeg e-maila SZK sa nekoliko pitanja o raskidu ugovora, maloprije me zvao neki Njojo iz SZK vidno uzbuđenog glasa.

Prvo, pita zašto bi raskidao ugovor, da zašto da blabla. Rekao sam mu da mi ne treba tako skupa tarifa više.

Pazite sad ovo - nudio mi je sljedeće. Imam XL tarifu koju plaćam 190 kn. Inače je 225 ali imam 35 kn popusta. On bi ukinuo moj popust od 35 kn i onda mi dao popust od 85 kn, tako da bi onda plaćao istu tarifu 140 kn + 5 kn + 10 kn novi namet, dakle 155 kn.

Rekao sam mu da nisam zainteresiran i da ću broj preseliti u bon bon. I veli mi on "ali to vas košta 1898kn". Ja mu velim "da, toliko košta danas. Čujemo se u ponedjeljak 02.06."

Par sekundi tišine.... "gospodine, još ne znamo što će biti u ponedjeljak, savjetujem vam da prihvatite moju ponudu jer vrijedi samo danas."

Zahvalio sam se i rekao da ne prihvaćam ponudu i da ću ih nazvati u ponedjeljak sa novim pitanjima i onda je lik očito me poteral u ku**c u sebi i rekao "hvala vam na vašem vremenu"

Poanta priče je: NE PRISTAJTE na ovu ponudu jer sa tim popustom imate manji mjesečni račun od onog ugovorenog čak i sa uračunatim novim poskupljenjem i automatski NEMATE PRAVO raskinuti ugovor bez penala jer to pravo vrijedi samo ako vam je mjesečni račun poskupio, a ne ako je manji od ugovorenog.

Pazite se. Jeftini trikovi su krenuli.

Osobno ću ipak riskirat i čekat 02.06. jer nekako vjerujem da neću morat platit penale za uređaj jer sam ga platio jednokratno.

A HAKOM kaže da smijemo prebacit broj negdje drugdje i da nam ga MORAJU dati, tako da se isto nemojte preplašit priča o gašenju broja.
Brko je offline   Reply With Quote