Stvarno se jednostavno postavlja i brzinski se spaja na net, trebalo joj je par sekundi da pronađe mrežu, dok sam natipkao šifru preko daljinskog i kliknuo enter, u roku dodatnih par sekundi je bila spojena na net...
Trenutno mi je spojena na komp jer često slušam glazbu preko foobara, youtube...za skype, ali je potrebno preko ¨source¨ na liniji prebaciti na AUX:Analog in
Denon app radi besprijekorno, ali pošto mi je linija kod kompa, na dohvat ruke, ne čačkam po njemu previše, ako sam u drugoj sobi, onda koristim app...recimo ako ti svira neka dobra stvar, onda preko aplikacije pojačaš ili smanjiš glazbu ili recimo nađeš neku drugu stanicu...aplikaciju sam testirao sa mobitelom, IP5, nemam tablet tako da nisam probao, ali mislim da ne bi trebalo biti problema...
Memorirao sam jedno 30tak radio stanica koje najčešće slušam, i da, radio Brod je također na listi

ne znam koliko ima radio stanica, znam samo da ih ima pun kufer, vjerujem da ih ima par tisuća, nisam brojao ali mislim da samo Hrvatskih ima preko 100...