Baš ću tako i probati,to mi nije palo na pamet,spojim Fritza i zovem ih radi tehničkih poteškoća (ali među nama,trebam USB port i štošta drugo funkcionalno što router nudi,a ja to ne mogu jer nemam pristup administratorskom sučelju) !Nisam znao da i za ove,još uvijek standardne tarife,daju Fritza jer kad sam ja naručivao H1 ponuđeno mi je nekoliko tarifnih modela među kojima je i opcija VDSL sa Friztom,199 kn. 20 Mb/s down 2Mb/s up !Što se ostalog tiče,uredna je usluga i postojana brzina kod H1 ,samo što su jedini koji korisnicima ne ispostave podatke za prijavu na net,svi ostali ti daju na ugovoru podatke (user+pass) za spajanje,pa ti spajaj šta god hoćeš.Dok sam bio na T-Comu znao sam otići do kolege i napr. kod njega isključen net zbog neplaćenih računa,potom se ulogiram u router u spojim na net sa svojim userom i pass i sve vozi !Po svakoj zdravoj logici bi to trebalo biti normalno,ali eto kod ovih očito nije !
Nadopuna prethodnog posta: i taj kolega je bio na T-Comu,naravno,jer drugačije ne bi išlo

ufffff , kad bi mi u HR imali ovakav net-speed kao na avataru , to bi bilo jaaaako doooobro