Citiraj:
Autor raven34
Drugo - cijene kad plaćaš karticam akoje su svugje u svijetu CASH odjednom "nisu iste" onome što vidiš na monitoru kad otvoriš njihov shop, i nema nigdje koliko je to "povećanje" - nego opet trebaš doplazit do tamo - e da bi shvatio da ti se to onda uopće ne isplati onda jer - opet moraš čekati robu , znači ili dva dolaska u centar (što košta također) ili bezobrazno skupa dostava od 50 kuna
|
1. nigdje kod nas osim u skupljim trgovinama, tipa links nije isto kartica i keš. Svuda imaš jednu cijenu i na tu cijenu onda ide popust tipa 0% popust na karticu,rate, 5% jednokratno na karticu ili 10% za gotovina, keš negdje i 7% za gotovinu/keš.
Vani je to drugačije, jer banke ili ne uzimaju proviziju trgovinama ili uzimaju jako malu.
2. kako nema nigjde to izraženo? jer ja koliko vidim svuda lijepo piše oni čak i imaju drugačije za karticu nego hrvatske trgovine jer se očito radi o manjoj proviziji banke što im ona uzima pa mogu...
Gotovinska cijena s popustom:
1.749,00 kn
Cijena s popustom plaćanjem karticom:
1.799,00 kn
Cijena:
1.909,00 kn
3. zašto bi morao dva puta dolaziti ako postoji online narudžba gdje sam klikaš što hoces? kada dodje dobiš da je došlo i onda odeš po to i platiš :S
4. Hm...ja ne vidim nigdje 50kn dostavu...a i većina trgovina ima 30-50kn dostavu. Jer, si ti kada nešto slao poštom,hpeom,overseasom,cityem? ne kuzim, kaj ti mislis da je to besplatno ili? baš neki dan slalao grafičku hpeom, i platio poštarinu 45kn. Kompletan komp hpom ili overseasom me košta cc 100kn...tak da...