Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 29.05.2014., 16:12   #7046
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
@Sam fischer
namjerno sam uzeo bijelu boju da se manje vidi prašina, inače na crnoj se više vidi nego na bijeloj :P
Bojao sam se uzeti crnu iz razloga jer imam crni LG monitor high gloss i na njemu se vidi svaka trunka prašine, a i kvaliteta okvira je u banani, svaka crtica se vidi, ako brišeš sa malo grubljom krpom ostaju tragovi kao da si brisao smirgl papirom, pa sam se bojao da ne bude isto sa linijom...denon je također high gloss, ali je puno kvalitetnije izrađen nego okvir od LG monitora

@quazar
Sto se tiče podešavanja, trebalo mi je doslovno 3 minute da je spojim na net preko wirelessa i da slušam internet radio...upališ ga, odabereš jezik, network settings-scan-upišeš šifru-spojiš se i ideš na internet radio...čim sam se spojio na net, upozorio me da napravim update firmware-a i radi bez greške, bez ikakvih prekidanja, a linija je udaljena 2 sobe od rutera
Od opcija za namještanje zvuka imaš SDB, Bass, Treble, Balance, S.Direct...

Preko app store-a imaš besplatni Denon remote app i to super radi, ili ako koristiš android mob. možeš si skinuti app... inače ne koristim daljinski jer većinu stvari možeš riješiti preko te aplikacije, tipa paljenje, pojačavanje, traženje stanica itd...sve u svemu odlična mala linija

BTW. uzeo sam samo liniju, bez serijskih Denon zvučnika, a umjesto njih ubacio bijele Tangent evo E5 jer sam ih dobio po dosta povoljnoj cijeni a razlika između serijskih Denon zvučnika koji idu sa Ceol piccolo linijom i Tangent EVO E5 je ogromna...Tangentovi zvučnici imaju čišće visoke, dublji bas, kvaliteta izrade i završna obrada je nebo i zemlja...na Tangentovim zvučnicima se vidi da je kvaliteta kutije vrhunski izrađena...ukućani nisu mogli vjerovati kako fino svira, pogotovo što sve minijaturno izgleda ...osobno, jako sam zadovoljan sa kombinacijom, puno bolje i glasnije svira nego sa serijskim zvučnicima...recimo kod serijskih Denon zvučnika kada pojačaš na 2/3, zvučnici se hoće raspasti, ali doslovno, sa Tangentom možeš glasnije slušati i puno više pojačati, a da se zvučnici ne raspadaju, kombinacija sa Tangentom puno bolje odgovara ovoj liniji nego sa serijskim zvučnicima...Tangent ima 3cm veći promjer mid-bass drivera i dimenzijama su nešto veći nego Denon zvučnici...

Bio sam u velikoj nedoumici da li je uzeti sa serijskim zvučnicima, Tangentovim za 200kn više, ili ići na Dali Zensor1, BostonAcoustics A 25, QAcoustics 2020 za 800kn više ili pak ići na B&W za 1000kn više... na kraju sam uzeo Tangent pošto mi linija služi za trpezariju i za komp. a izašli su me samo 200kn više nego serijski Denon zvučnici i razlika u cijeni se definitivno isplati....uglavnom, poslušao sam po par pjesama u kombinaciji sa gore navedenim zvučnicima, osim Q Acoustic jer nisu bili raspoloživi, i najbolje mi je zvučalo sa B&W686, ali pošto sam za njih morao duplo nadoplatiti, odustao sam od B&W, a pošto je ovo kombinacija za trpezariju i za komp, gledao sam da dobijem solidan zvuk, a sa druge strane da ne dajem bijesne novce jer već imam solidan sustav za glazbu i filmove

EDIT
Slike kasnije ubacim

Zadnje izmijenjeno od: dadosbcro. 29.05.2014. u 16:17.
dadosbcro je offline   Reply With Quote