Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ha, ha ova ti je dobra za "svaki petak".
Zadnji službeni je izašao skoro prije dva mjeseca (patch za dual-core procove)
To kaj ima ljudi koji pišu beta BIOS-e zbog što boljih perfomansi je nekaj sasvim drugo
To kaj to po tebi "nije pohvalno" je tvoje mišljenje.
Za mene je itekako pohvalno.
Prije dok je tip delao za Abit je bilo pohvalno, sad nije-baš zanimljivo
A ploča je "ubila" memoriju ili nekaj drugo hrpi idiota.
Koji ne znaju ni manual pročitati a kamoli kaj drugo.
I ne, nisam primjetio neko nenormalno zagrijavanje a vozio sam BH-5 na 3.9v, a sve kaj sam napravio je bilo to da sam stavio jednu osmicu da puše po memi.
Ono kaj je bitno je to da je ploča STABILNA.
Sve ostalo kaj se tiče oc-a je samo fini bonus.
|
2 mjeseca? okay, moje isprike. ali znam da su jedno vrijeme izlazili 'ko na tekućoj vrpci.
beta biosa i optimizacijskih za pojedini harver se nisam ni dotakao - oni su dobrodošla stvar.
lza 'hrpu idiota' se nebi složio, no to je tvoje mišljenje. kako to da im je baš ta ploča ubila pojedini ram?
ne govorim o grijanju samog rama, već vdimm regulacije. kod linearnih regulatora, ako se napajaju s 5v raila a ti koristiš 3.5v sav teret tog pada napona podnose mosfeti i zato se ploča tako grije. an8 ultra je po defaultu drito spojena na 5v rail ali koristi switching regulaciju vdimma (npr. isto kao regulacija za proc) koja je pouzdanija i ne grije se toliko. u prilog da u ovome ima nešto govori i sama činjenica da dfi u 10. mjesecu izdaje novu reviziju nf4 ploče koja, između ostalog, koristi upravo switching vdimm regulaciju.