Imam "FritzBox 7390",bio mi je uredno spojen na Optima telekomu,na Amis-u kao i na T-Com,ali kako rekoh,kod svih pomenutih ISP-ova sam imao i user i pass pa sam se bez problema spajao na net.To je moj vlastiti router,za kojeg sam se "fino iskrcao",hoću reću skupo ga platio iz jednostavnog razloga da bih imao na raspolaganju sve blagodati koje taj router nudi. Kod H1 (kod kojeg sam trenutno)koristim njihov ZTE ZXV10 i nemam niti jedno niti drugo(user+pass) tako da bez toga ne mogu ništa,ili mi nedostaje znanja

i tu priča završava!Znači,ja nisam na onoj 20/2 Mb/s tarifi od H1 uz koju oni daju svoj Fritz korisnicima,nego na onoj jeftinijoj tarifi uz koju se dobije ovaj koji sam pomenuo. Zahvaljujem na komentarima,a kolega Sandokan111,pošto nisam skužio baš najbolje šta si mi htio reći kad si spomenuo backup configa,jesi li možda mislio da pokušam taj dotični backup sa njihovog routera "uploadati" u Fritza ili nešto drugo?Moram se opet osvrnuti na moje relativno skromno znanje u toj oblasti pa da mi netko ne zamjeri na pitanjima i podpitanjima šta,kako,gdje i sl..(da sam C++ ili assembler programer sigurno bi sve išlo lakše

,ali eto nisam ni jedno ni drugo) pa je svako stručnije mišljenje dobro došlo!

ufffff , kad bi mi u HR imali ovakav net-speed kao na avataru , to bi bilo jaaaako doooobro