Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 29.05.2014., 09:55   #30277
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Sysssaaa kaj su reko koji ocat valja? U ducanu buljim u police i ne mogu se sjetit.
mautner markhof samo je skup u božju mater (0.5l ~35kn) ili u dm-u traži jabučni ocat mislim da je bio nešto, uglavnom prepoznat ćeš ga po tome kaj dođe ~15kn 0.5l i u staklenoj je boci... nije da imaju 100 modela.

samo napominjem da svi ti "obični" octevi i ovaj barrique su dva različita svijeta. ajmo reć dm za ono svaki dan, a barrique za neke kombinacije egzotičnijih salata... recimo krumpir salata, bučino i taj ocat su van pameti dobra kombinacija.

Citiraj:
Autor Ammy Pregled postova
i MORAM se pohvaliti sa novim divnim kuhalom koje sam dobila u mojoj omiljenoj boji
pih... organ nije mogao ništa bolje? kod mene wmf kuha vodu :class:

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Punjene paprike, dan drugi

WP 20140528 13 13 42 Pro
znam da si vidio, ali da ti pokažem na velikom ekranu

Pohrani.com

Pohrani.com

da pojasnim

dakle kupio sam 4 batak/karabatak komada za onu tjesteninu i čiketinu koju nisam prekjučer radio bikoz flare nije bila gladna

jučer me blek šmek razyebao sa slikama paprike koju nisam valjda godinu dana jeo i šta sada... bataci u friđu, jede mi se paprika. ma reko to ću ja sve skuhat zajedno i ko ga yebe. e nije tako išlo jerbo je bilo previše paprika, pa je onda išlo ovako...

na kombinaciji masti i malo ulja bacio ljubičasti luk, 3 češnjaka, sol i jedno šaku riže i to sve prodinstao dok nije luk umro, a riža počela pucketat lagano... kad je gotovo to sve pobacao u ~80deka miješanog mesa, dodao sitno sjeckan peršin (stabiljke), slatku i ljutu crvenu papriku, sol, papar, prezle, jedno jaje i malo mineralne.

napunio paprike i ostala mi jedna ćufta... e onda na to malo masnoće što je ostalo u rajngli izdinstao dva po dva batka (sol/papar samo po njima) čisto da dobiju koricu i puste sokove, malo vode po masnoći za deglazirat rajnglu, sol/papar i nutra ćuftica da se malo zatvori i tak da je možeš nabacivati po rajngli bikoz nije onda dosadno kada to sve počne krčkat onda sam dodao brašna i slatke crvene paprike za zafrig i onda par čaša vode i ~700g pasiranog paradajza.

in with the paprike i pustit da prokuha, provjerit okuse, 3 lovora i BRDO peršina u komadu (pod brdo mislim nutra peršina za ono 3kn A TO JE BRDO!!!) taj peršin ja pojedem ili solo uz papriku ili solo bez paprike ili nasjeckat i baciti u pire i pomiješat i to je fakin fino.

e sada zajebali me batkovi jerbo ne stanu u kazan i reko šta sad kad su već zapečeni? a ništa drugi lonac i nutra voda, povrtna kocka, pileća kocka, sol, papar, koncentrat paradajza i pokupio dio masnoće iz kuhane paprike i ajmoooooooo

prilog tome grašak sa svježim koprom (koje je prokleto opako jelo).

ja sam svinja
syss je offline   Reply With Quote