Citiraj:
Autor IcyTexx
Sysssaaa kaj su reko koji ocat valja? U ducanu buljim u police i ne mogu se sjetit.
|
mautner markhof samo je skup u božju mater (0.5l ~35kn) ili u dm-u traži jabučni ocat mislim da je bio nešto, uglavnom prepoznat ćeš ga po tome kaj dođe ~15kn 0.5l i u staklenoj je boci... nije da imaju 100 modela.
samo napominjem da svi ti "obični" octevi i ovaj barrique su dva različita svijeta. ajmo reć dm za ono svaki dan, a barrique za neke kombinacije egzotičnijih salata... recimo krumpir salata, bučino i taj ocat su van pameti dobra kombinacija.
Citiraj:
Autor Ammy
|
pih... organ nije mogao ništa bolje? kod mene wmf kuha vodu :class:
Citiraj:
Autor Wolverine
|
znam da si vidio, ali da ti pokažem na velikom ekranu
da pojasnim
dakle kupio sam 4 batak/karabatak komada za onu tjesteninu i čiketinu koju nisam prekjučer radio bikoz flare nije bila gladna
jučer me blek šmek razyebao sa slikama paprike koju nisam valjda godinu dana jeo i šta sada... bataci u friđu, jede mi se paprika. ma reko to ću ja sve skuhat zajedno i ko ga yebe. e nije tako išlo jerbo je bilo previše paprika, pa je onda išlo ovako...
na kombinaciji masti i malo ulja bacio ljubičasti luk, 3 češnjaka, sol i jedno šaku riže i to sve prodinstao dok nije luk umro, a riža počela pucketat lagano... kad je gotovo to sve pobacao u ~80deka miješanog mesa, dodao sitno sjeckan peršin (stabiljke), slatku i ljutu crvenu papriku, sol, papar, prezle, jedno jaje i malo mineralne.
napunio paprike i ostala mi jedna ćufta... e onda na to malo masnoće što je ostalo u rajngli izdinstao dva po dva batka (sol/papar samo po njima) čisto da dobiju koricu i puste sokove, malo vode po masnoći za deglazirat rajnglu, sol/papar i nutra ćuftica da se malo zatvori i tak da je možeš nabacivati po rajngli bikoz nije onda dosadno

kada to sve počne krčkat onda sam dodao brašna i slatke crvene paprike za zafrig i onda par čaša vode i ~700g pasiranog paradajza.
in with the paprike i pustit da prokuha, provjerit okuse, 3 lovora i BRDO peršina u komadu (pod brdo mislim nutra peršina za ono 3kn A TO JE BRDO!!!)

taj peršin ja pojedem ili solo uz papriku ili solo bez paprike ili nasjeckat i baciti u pire i pomiješat i to je fakin fino.
e sada zajebali me batkovi jerbo ne stanu u kazan i reko šta sad kad su već zapečeni? a ništa drugi lonac i nutra voda, povrtna kocka, pileća kocka, sol, papar, koncentrat paradajza i pokupio dio masnoće iz kuhane paprike i ajmoooooooo
prilog tome grašak sa svježim koprom (koje je prokleto opako jelo).
ja sam svinja