Citiraj:
Autor jopis
A jel? Nisi imao ništa iz ranijih generacija sony-a? Xperia U/P/S, samo jedan update u lifetimeu, također i generacija prije, i tak, uglavnom, isti d.ek ko i svi ostali, to što su se sad ko fol malo spametili, i to je diskutabile, pogledaj kolike probleme ima ekipa koja redovnim putem updejta Z na kitkat..
|
Nisam imao ni ja, ali poprilično pratim Sony scenu i mogu reći da je lako nama sa XZ, XZ1, XZ1c. To su 3 modela (ok, sad i Z2) koji nisu zanemareni pa ispada da Sony sluša korisnike... Sluša moj k***c.
Da sluša, onda nebi Xperia S ostao na 4.1.1 koji poprilično loše radi, Xperia SP bi dobila KK, a ne ostala na bugovitom 4.3 koji je skenjao kameru, te ostalim modelima i ovima koje si nabrojao bi dali isto kakav hvale vrijedan upgrade.
Na XZ smo dobili 3 updatea, vjerojatno hardverski bi mogli još 3, ali politika firme je takva kakva je. A ovi na S su jedva dobili 1 upgrade i to još ne radi kak se spada, a koštao je isto koliko i Z ni godinu dana ranije.
Tako da ja nebi hvalio Sony na sva usta zato kaj se dobro brine o samo 3-4 modela i zato kaj ja imam jedan od tih.