Citiraj:
Autor Drug Brko
Da, meni su se ta 2 kretena pojavila tek u free playu. I isto sam imao kao i ti situaciju. Drugi put sam dobio CTD kad sam htio opet razgovor.
Nego, u construction site, odigrao sam opet i onaj trader Alex pogine u onom svom šopu i sve se od njema može uzet, 2 exoskeletona i sve kaj ima, hahahahaha... Neki ludi burer goli koji ispucava nekaj ga je ubio... Ludnica  roba od miljon rubalja potpuno đaba  probajte.
|
He he, pa napisao sam ti gore višlje to
Jedino, još nisam siguran jel to bug ili feature

Naime, probao sam nekoliko puta i usvakoj varijanti završi tako da trader odapne meni na dohvat ruke
Probao sam prije ulaska tog burera satrati, ali ne pojavi se dok ja ne odem unutra
Citiraj:
Autor Bakica47
Ne bi ni ja s tobom razgovarao da mantram. Osim toga Sin je po naški Grijeh, a pošto su veliki griješnici često se mole i ne stignu razgovarati. A i barem četvrtina onih koji su obilježeni crveno imaju neke zadatke. Sad dok prevađam vidim da sam i sam ne čitajuči ponekad i preduge dijaloge neke zadatke preskočio ili ubio onoga kojeg nisam trebao. Zato u prijevodu nastojim dijaloge svesti na najbitnije. Čak i opis obične konzerve dok pročitaš smaže te neki mutant.
|
I ja sma dosta toga propustio, zato ću ponovo krenut kad ulovim vremena i ispegla se igra još malo
Samo mi je malo nelogično, lik tamo mantra iznad milicije i niš, to je to.
Pa zašto nema mogućnosti da ga ispitujem ko Đek Bauer i izvučem sve informacije iz njega???