View Single Post
Staro 29.05.2014., 08:46   #569
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Da, meni su se ta 2 kretena pojavila tek u free playu. I isto sam imao kao i ti situaciju. Drugi put sam dobio CTD kad sam htio opet razgovor.

Nego, u construction site, odigrao sam opet i onaj trader Alex pogine u onom svom šopu i sve se od njema može uzet, 2 exoskeletona i sve kaj ima, hahahahaha... Neki ludi burer goli koji ispucava nekaj ga je ubio... Ludnica roba od miljon rubalja potpuno đaba probajte.
He he, pa napisao sam ti gore višlje to

Jedino, još nisam siguran jel to bug ili feature
Naime, probao sam nekoliko puta i usvakoj varijanti završi tako da trader odapne meni na dohvat ruke

Probao sam prije ulaska tog burera satrati, ali ne pojavi se dok ja ne odem unutra

Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Ne bi ni ja s tobom razgovarao da mantram. Osim toga Sin je po naški Grijeh, a pošto su veliki griješnici često se mole i ne stignu razgovarati. A i barem četvrtina onih koji su obilježeni crveno imaju neke zadatke. Sad dok prevađam vidim da sam i sam ne čitajuči ponekad i preduge dijaloge neke zadatke preskočio ili ubio onoga kojeg nisam trebao. Zato u prijevodu nastojim dijaloge svesti na najbitnije. Čak i opis obične konzerve dok pročitaš smaže te neki mutant.
I ja sma dosta toga propustio, zato ću ponovo krenut kad ulovim vremena i ispegla se igra još malo

Samo mi je malo nelogično, lik tamo mantra iznad milicije i niš, to je to.
Pa zašto nema mogućnosti da ga ispitujem ko Đek Bauer i izvučem sve informacije iz njega???