29.05.2014., 02:54
|
|
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Skompletirao i prvog lika koji može T6 bez većih problema igrati, čitaj danas Kadala dala Marauder helm, i to kao treći leg zaredom od nje (broken crown dva puta, pa onda marauder), nakon duuugo što mi nije dala.
Zanimljivo je da sam ukupno s opreme skinuo 60% bonusa na fire i damage je pao za bar 250k dps, ali 5 sentrya, svaki sa Cluster Arrow to debelo nadoknađuju dok sam u chest napucao all resist gemove i u helm %life.
Chest je Cloak of the Garwulf tako da sad 5 monstera bodyblocka, dok ih ukupno 9 napada
Sljedeći korak: prebaciti na physical build jer i petovi profitiraju od toga.
I dok ovo pišem ženi pao i drugi witching hour. Nemrem vjerovat. Ona ima sreće sa dropovima, ja imam sreće s rerollom, sve sam danas dobio unutar 5 rerolla.
U zadnjih tjedan dana 6 Stone of Jordan, jedan phy skills ready. I to joj sve pada predamnom, znači ja odradim 2h igre, dam njoj na pol sata-sat i njoj sve popada. Ja sjednem nazad, niš ne pada.
Negooo idemo farmat T6? 
|
sad još reci da žena igra monka (kao moja) i sve mi jasno...
odradio danas nekih cca 40tak riftova = 10 legs , i to možda.
ona sjela , igrala sat i kusur , 5 komada i naravno, našla sebi SOJ... 
|