ej rak vidi što se meni dogodilo.
Ja sam prije volio hgspot.Ali jedno lijepog sunčanog dana ja sam njima ostavio komp da mi ugrade novi proc i matičnu. Drugi dan oni mene zovu Neradi vam Ram.Dobro ja im donesem garanciju oni kažu zamijenili smo vam ram. Onda ja napokon sav sretan dođem doma novi proc sve novo.Upalim ga kad ono windowsa nema neg neki plavo ekran. Dobro ja hoću reinstalirat Windowse nije došlo ni do 10% prekine se instalacija. I tako ja razmijenio od svih živih i neživih cde od windowsa. Od 98-ice preko ME do XP. Bilo je tu od piratskih do orginala i neće. Odneso ga ja u HGŠROT oni će sve je u redu. Dobro pozvo ja nekog servisera iz oglasnika on kaže nevalja vam ram. I odneso ja opet u HGšrot da mi zamijene ram. Dođem ja za dva dana i oni meni tada dali pazi ovo krivi komp neki jadni da nemože biti jadniji.Ja kažem njima pa nije ovo moj komp. A oni će jooooj oprostite dali smo ga nekom drugom. Dobit će te ga sutra. I tako oni meni dovezu ga autom već im je bilo neugodno jer me mama uvijek vozila do hgšrota. I napokon radi. Što vi mislite o ovome?