View Single Post
Staro 28.05.2014., 14:27   #830
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Koristim jedan addon koji mi napravi "save" svih tabova prije zatvaranja firefoxa. Znači imam otvoreno 32 taba, zatvorim firefox, ponovo ga pokrenem i ima sve ona 32 taba otvoreno. I sve super radi (hm) ali ja jednostavno ne znam kako se taj adon zove i gdje se nalazi. Instalirao sam ga na firefoxu 3.6 i onda ga sa Mozbackupom samo selim.

Kako da nadjem i otkrijem kako se on zove?

Uglavnom problem je i dalje ovaj:

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Imam jedan jako glup problem sa FF i googlom. Naime situacija je sljedeća, odem na www.google.com i u google upisem "Pero Perić" i google mi izbaci rezultate. Kliknem na prvi i normalno mi otvori stranicu. Problem nestaje kad stisnem "back" i onda umjesto da mi se prikažu rezultati moje pretrage meni se izbaci prazan google.
Slika:

I sto je najbolje, kad stisnem back, 0,2 sec rezultati budu prikazani i onda samo nestanu.

Da bi dosao do svojih rezultata pretrage, moram dva puta stisnuti back i onda jednom forward. Prilično anojing kad nesto guglam.

Sa čim se google kolje? Pobrisao sam sve accounte od googla iz firefoxa koje ne koristim i ostavio sam samo jedan, no međutim ista stvar.

Ideje?

I sad to pokušavam rješit tako da očistim cijeli firefox, i ručno stavim sve addone, ali eto ne znam ni kako se pojedini addoni koje koristim zovu, posto ih ne vidim u listi addona.

Ovo je trenutna lista addona:

I tu se vidi da imam "restart button" a to mi sluzi da tu i tamo restartam firefox, ali nema addona za save prilikom izlaska.

Zadnje izmijenjeno od: srale7. 28.05.2014. u 14:32.
srale7 je offline   Reply With Quote