View Single Post
Staro 28.05.2014., 14:17   #3927
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Mda, a pošto nećeš kupit ni jedno ni drugo, onda možda i nije tako glupo uzet u obzir koji je aparat bolji u startu...

Sony je tu bolji, samo šta su sada najavili izbacivanje novog flagshipa svaku pola godine, pa ne znam koliko i to više drži vodu, zapravo koji je uopće smisao.

Znam da si protivnik WP-a, ali iza ugla je Lumia 930 sa WP 8.1 (vrlo sličan Androidu) i mobitel je brutalan, pa možda da bacite oko i na to, ako ste jel... otvoreni za nešto novo, divlje
Za moje potrebe(a i potrebe prosječnog korisnika) i kamera na Z1 je odlična, a sve više od toga je već .. za ljude koji se bave fotografijom.
Ti od svih karakteristika koje mobiteli imaju isključivo spominješ tu kameru ko da je to najvažnija stvar.. vjerujem zato jer imaš tu lumiu a to je jedino šta vrijedi na njoj. Smartphone ima još jednako ako ne i više važnih detalja koje treba gledati.. baterija, procesor, kapacitet memorije za pohranu, sd card slotovi, ekran, ... itd.

Po onome što sam vidio skroz mi je neprivlačan taj Win Phone.. .. 8.1 nisam još ima priliku vidit