Citiraj:
Autor blava
Igram ovaj Breakdown,našao sam onaj kamper,popravio i gotov je i sta sad di je taj kamper uopće,kako grad napustiti sa njime i ako napustim jel kraj igre ili se nastavlja u tome kamperu ?
Home base mi je u onome restoranu kod trgovačkog centra.
|
ista prića kao i kod mene i reko idem probat tvoj problem jer nisam baš igrao da popravim RV
i tako držim restać alamo malo okolo skupljam. imam zonu oko sebe da je minirano ali opet problemi....
imam 11ljudi i još mogu dodat 6.
išao popravit RV donio neke dijelove
nakon toga izabrao opciju pakirajte se i ova đurđa na radiu kaže da se selimo i da sve resurse koje imamo mogu uzet oni koji će ostat. ja si mislim wtf pa imam ćuda u ormaru i stock pile nije loš...
odlućio sljedeće i ok prošlo:
pogledao koji su mi najjaći likovi s kojim sam igrao njih selektam i odem da ormara i u njih ubacim najskuplje pljuce i municiju te neke ljekove itd.
nakon što sam ih nakrcao njih 3. prebacim na glavnog i njega napunim i sve ove koje sam pripremio komadnom ih pošaljem u RV. isti ti mogu i izać po potrebi. zatim sam stinuo bail out ili go away. time me igra pita dali to želim jer će se svi bodovi izbrisat. ja ok. i odjednom RV ja crko i mi stanemo 3 ulice dalje kod rijeke,kod malog kampa i postavljena radio stanica i moji likovi. te ormar sa svom opremom,ali nemam nikakve bodove
tipa influence i oviresursi. i opet sve likove selektirat i sve to skupo vratiš i dobiš influence bodove od vraćanja opreme jer ista ima vrijednost.
ono kaj ne kužim zakaj mi je crko RV tako brzo i blizu možda je random stvar i kaj sada(idem igrat)
btw cijela mapa je resetirana sve moram opet otkrit.