Citiraj:
Autor Brain32
Ma jasno ali CM 690 III je dosta veliki MIDI, razlika u gabaritima do FD XL-a je relativno mala...mislim R4 Define Midi je gabaritima toliko manji od CM690 III koliko je isti manji od Define XL-a...
|
Radio sam na jednom i drugom kučištu u više navrata, da ne duljim sveukupno nakon svega kupio sam i sebi FD Define XL jer ima po meni bolje riješeno neke stvari i bez obzira na dimenzije na papiru kada vidiš oba kučišta u stvarnosti i radiš s njima FD ima više prostora.
Ovo što je kolega naveo da se sa 2 grafe malo više grije je istina ako se ne makne izolacija sa bočne stranice di mu je namjenjeno da se može staviti još jedan 14-12 cm vent, na tu rupu je tvornički ugrađena izolacija koja se lako skine (4 šarafa) i onda grafe od tuda dobiju masu zraka i puno su bolji rezultati ali i prašinica nažalost ali to je slučaj kod svih kučišta jer većina je dosta otvorena danas a znamo i zašto
Sve u svemu moj glas ide za FD, kučište koje ćeš imati dok ti dosadi prije nego što ćeš trebati drugo radi nekih komponenata. Ako ti treba airflow uzmi si FD ARC XL ako ćeš tiši rad i pomičnu prednju stranicu (vratašca

) FD Define XL.