View Single Post
Staro 28.05.2014., 00:17   #3
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor feedshunter Pregled postova
!Naime,zanima me da li postoji mogućnost da se (u ovom konkretnom slučaju kod H1 ) dođe do user i pass iz prostog razloga da bih mogao spojiti svoj "FritzBox" ili bilo koji drugi router iz svog arsenala pa da konačno imam pristup istom ,ali kao admin ,a ne kao user ?
U fritzu si vec admin.
Korisnicke podatke ne daju, isto kao ni ostali ISPovi, e sad, ako doznas koja je enkripcija u fritzu, onda javi pa cemo dalje razmisljat. Ja nisam bio dovoljno uporan da to istrazujem. Imas user/pass kad napravis backup configa, samo enkriptiran.
Citiraj:
ali kod H1 nema pristupa tim podacima!Malo su zasrali,jer nisu baš svi prosječni useri pa ne znaju niti šta je router,nego jednostavna im politika:šta tko ima "drkati" po routeru,ima pristup internetu i to im je dosta !Jadno ali istinito.Eto ako tko ima kakvu pametnu sugestiju,i ako se može štogod učiniti po tom pitanju ,bilo bi mi izuzetno drago ! Pozdrav
Da, to je politika iz istog razloga zasto managed hosting postoji pa instaliravaju svima sve isto. Zato jer si ti ipak u manjini te svima stavljaju sve isto da vecina bude zadovoljna.
Sto se konkretnog slucaja tice, poft forward uredno radi u fritzu, ako neznas, nazoves korisnicku da ti oni podese.

Koji router imas?
sandokan111 je offline   Reply With Quote