Izvor je u riječima Uvjerljivi izvor u citatu u tekstu iznad 
Može i nanovo
U svakom slučaju, trgovci pretežno govore da su polimer baterije bolje, a struka ih uglavnom cijeni zbog mogućnosti fleksibilnog oblikovanja. Loše je što imaju znatno manji broj ciklusa (cycle life) u odnosu na ion.
Našao sam i neke usporedbe baterija za iphone (polimer) i samsung (ion) gdje je za isti volumen kapacitet bio prilično manji u ajfona. Nemam link - vjeruj mi na riječ
Prilično sam uvjeren da u prosjeku nema znatne razlike u odnosu kapacitet/volumen.
Na grafikonu imaš na ordinati (okomita os) energiju po volumenu (litre) i vidi se da Li-ion elipsa ima nešto veće maksimalne vrijednosti od Li-polimer elipse. Dakle, većina ion baterija ima nešto veći kapacitet/volumen od polimernih.
Citiraj:
Autor prileee
Dakok kad bi mogli ocekivat review? 
|
Di ćeš recenziju prije nego satarem mobitel?
Friška informacija za Coolpad F1 bateriju:
94% - 5% za dan i 10 sati. Ekran upaljen 4 sata. (baterija je 50g - dakle oko 2400 - 2500 mAh)
Prošla je tek par ciklusa pa očekujem i nešto bolji rezultat. A i MIUI možda troši malo više
Našao sam i Spigen case za mobitel.
Nije da mi se sviđa, već sama činjenica da ga spigen ima u katalogu govori za sebe...
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 27.05.2014. u 23:00.
|