View Single Post
Staro 27.05.2014., 20:52   #1
feedshunter
Registered User
Moj komp

feedshunter's Avatar

Datum registracije: May 2014
Unhappy H1-Telekom user i pass za spajanje na net !

Poz. ljudi,vjerovatno je već bila ova ili slična tema negdje na forumu,ali eto ja moram pitati da vidim ima li tko kakva pozitivna iskustva po tom pitanju!Naime,zanima me da li postoji mogućnost da se (u ovom konkretnom slučaju kod H1 ) dođe do user i pass iz prostog razloga da bih mogao spojiti svoj "FritzBox" ili bilo koji drugi router iz svog arsenala pa da konačno imam pristup istom ,ali kao admin ,a ne kao user ? ? ?Na Amisu sam unatoč njihovim tvrdnjama tipa : pa to se ne može,to vam neće raditi kako treba i ostala sranja likova iz korisničke,no ja u tri slučaja uredno prepisao sve postavke iz onog smeća što oni "speedtouch" i uredno spojio (nebitno koje routere),svi do jednog rade,sve mi je dostupno,a najviše mi treba "port forwarding" ! Naravno to sve je moguće kad imaš "korisnično i lozinku" za spajanje na "NET" ,ali kod H1 nema pristupa tim podacima!Malo su zasrali,jer nisu baš svi prosječni useri pa ne znaju niti šta je router,nego jednostavna im politika:šta tko ima "drkati" po routeru,ima pristup internetu i to im je dosta !Jadno ali istinito.Eto ako tko ima kakvu pametnu sugestiju,i ako se može štogod učiniti po tom pitanju ,bilo bi mi izuzetno drago ! Pozdrav