Citiraj:
Autor robert7
Slazem se, ko osoba kojoj je "kaj kurac" prva rijec ujutro kad se probudi, zivio sam u splitu godinu i pol, prvo na Pujankama pa na Brdima ( di su navodno najstarije i najokorjelije skupine Torcide ), parkirao auto sa ZG tablicama dok su utakmice bile, rijeka navijaca je prolazila kraj auta, ni da bi ga ogrebali, nit sam imao problema radi naglaska vani u sitnim satima.
Mislim da je sve to malo preuvelicano, kretena uvijek ima ali netreba globalizirati 
|
Zavisi koje utakmice su bile

jer znam da su se koncerti prljavaca odgađali jer su svirali na Gripama drito na dan derbija
I nebu ti nikad torcidaš pravi išao štetu na autu raditi(iako im je u novije vrijeme kamena sa ramena postao nacionalni sport na autocestama). Sa Splitom je problem velikog broja neukih,siromašnih i narkomana koji takve stvari rade. Ja ne pamtim,oko Kvatrića i Šalate da su ijedne splitske tablice nahebale na dan derbija. A ako se već i ulovio kombi,čekalo se ekipu,ne iživljavalo na kombiju.

Naravno uvijek će biti iznimaka i bilo ih je al one ne potvrđuju pravilo.
Al ono šta sam zamjetio u godinama svojeg izlaženja,a ono traje od završetka rata do danas,ZG je postao full siguran grad za kretat se u bilo koje vrijeme na većini mjesta