pomnom racunicom sam izracunao da sam u zivotu proveo 20000 sati pred racunalom. sad se pitam: sto ljudi, koji nisu nikada koristili kompjuter ili koji se njime ne bave vec ga sluze iskljucivo kad pripomoc u nekim situacijama , su radili za svo to vrijeme koje sam ja bio za racunalom dakle ako ja znam vise od njih o ovome nisu li oni utrosili 20000 sati i imaju znanje o necem drugom. inace amigu sam naslijedio od sestrinog prijatelja koji je postao veliki i kupio PC a svoj prvi PC 1997 pentium numero uno na 133mhz i 16mb rama sam kupio za 10000KN dok sam starcima objasnio da ce to doci najvise 3000 moljakanja dugih godinu dana prije toga nesjecam se osim sto znam da nisam te godine dobijao nikakve poklone niti novac. onda sam pretproslu jesen uzeo ovu ljepoticu sto vidite ispod posta ali sa novim monitorom zvucnicima stolom printerom modemom ipak imam sada neko znanje pa sam sam slozio, lovu sam zaradio sam radeci fizikalu 16 kn na sat cijelo ljeto noseci vrece,lopatajuci sut itd i nakraju su starci dodali jos za UPS i stol.