Citiraj:
Autor coconut
Baš im i nije neka fora tako brzo izbacivati flagshipove. Iskeširaš brdo para za novi mob, a 6 mjeseci kasnije evo novog, bržeg, ljepšeg,... Najgore je što se telekomi tjeraju da uz produženje pretplate uzmeš novi mob.
|
Je vjeruj mi fora je

, pricekas malo tipa 6mj mozda i ranije ga dobijes za duplo nizu cijenu flagship koji ce barem biti tu godinu i pol, ujedno rusi i ostalima cijenu, koliko je samo s3 recimo dugo drzao cijenu a pogle sad kako je s4 pao vec na 2000kn po oglasima a jedva je skupio godinu dana na trzistu...
Da nije sony floodao trziste sa z z1 i sad z2 modelima S4 bi jos bio oko 3000kn.
Ujedno sony samara bahati HTC i Samsung sa svojim ponudama mini verzije mobova, cisto usporedbi kad pogledas z1 compact i tipa s4mini htc one mini i mini 2, razlika je koliko sam ja pratio u par stotica 300-400kn negdje i manje a razlika izmedju z1 compact i htc one mini je i laiku ocigledna...
Iako HTC one mini 2 jos nije izasao a kad izade bit ce skuplji nego z1 compact, dovoljno sam rekao...
Jedina mana kao i kod LG-a da imaju slabiju softversku podrsku, ne u smislu redovitih updejtova nego bugova u istoimenima ali otom potom koji nema
Sigurno se svi cesu po glavi ako uzmem z1 kako znam da ce mi redovito i stizat updateovi posto tako brzo izbacuju top tier mobove, ja koliko vidim za sad Z1, Z1 compact, Z2 i uskoro Z3 su svi hardverski skoro jednaki uz tu i tamo preinaku ili mozda updejtanu verziju SOC-a (snapdragon 800,801,805) te svi imaju min 2gb rama, razlika je puno recimo manja od HTC m7 i m8 te htc one mini-a koji su skoro svaki sa drugom generacijom SoC-a i kolicine rama uz recimo ovaj sense skin koji je dosta zahtjevniji harverski nego prakticni stock xperia ui...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12