27.05.2014., 09:38
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor TheProfiler
Dobar dan, poštovanje 
Ovako, ja bih trebao samo zrno mudrosti....situacija je slijedeća: nabacio bih neku DX11 grafu sa barem 4 gb DDR5 (2 očito više nije dosta, vidi samo Watch Dogs).
Imam sada prastaru 280GTX i srce me boli što ju moram mijenjat jer još uvijek žvače sve živo na very high postavkama (svi Batmani, Splinter Cell, čak i sada igram Far Cry 3 i skroz ok vrti). Ali eto, jučer probam upalit Watch Dogs i velki da odhebem, može samo DX11 grafa. To će sada biti sve češće. Da stvar bude još lošija, na ovu imam 10 godina garancije (da, ni ja nikad nisam čuo da neka grafička ima 120 mjeseci garu, ali tako mi rekoše u HG spotu kad sam kupovao prije par godina).
Ugl, pregazi me vrime. Dakle trebam savjet....imam i7 bloomfield na 2.4 ghz (bio clockan na 3.7 ali više nije), napajanje 650 w, 6 gb rama i reza na kojoj igram je 1920x1080 (max za moj monitor ali meni dosta,m na patim na Ultra HD i slično).
Pa sam mislio neku 760 sa 4 gb rama zbog nadolazećih igara što će žderat memoriju.
Koji brand uzeti i gdje a da što jeftinije prođem ( dosad uvijek u linksu kupovao uglavnom, ali čini se da su oni zadnjih godina malo skuplji od drugih dučančića)
Unaprijed hvala! 
|
"...vidi samo Watch Dogs..."
uprav to, vidi prokleti watch dogs i on je jedini za kojeg vidim da se toliko o tome pise. ja bi pricekao prve patcheve i da ljudi to actualy pocnu igrat pa napisu ovdje na PCE pa onda prosudio jer meni to sve vise smrdi na bug-ove i na razvikanost jer ovi vani dececi oce vrtit neke uber glomazne rezolucije.
links ti je koliko znam najskuplji ducan u HR. gledaj webshopove preko nabave. uzi, futura, magazinRS,...

|
|
|