Citiraj:
Autor iprodano
Jel može neka uputa kao u skriptama namjestiti da puška primi bacač granata iako to u originalu nije namijenjeno?
Hvala unaprijed.
|
Od svih stvari mijanjati postavke oružja je najgore. I najmanja griješka uzrokuje da ne možeš ni započeti igru. Tu i nema neki veliki broj oružja, a bacače možeš montirati na npr. Abakan i GP37. Ionako se vjerojatno najviše koriste. Ja sam imao problem sa postavljanjem bacača na GP37 nakon nadogradnje kod Petrenka (prije nadogradnje mogao sam ga staviti). ECHO je uspio staviti, ali nakon nadogradnje kod drugog tko to radi. Možda je samo kod Petrenka problem. Inače kad prerađujem oružje onda samo mijenjam teksturu i neke parametre u vezi probojnosti i brzini metka. U ovom modu sam samo mijenjao kod SVD, jer ga volim upotrebljavati. Ako se netko i odluči nešto mijenjati najprije napraviti backup da ne bude 'mila moja mati, što mi je to trebalo'.
Citiraj:
Autor Drug Brko
O jebaga, ti si barem pucal zapravo, pa kak metat optiku na sačmaricu  to se igra krešala jel nije mogla vjerovat kakve ideje dolaze od hrvatskog stalker tima
Kaj nije Protecta samo u Call of Pripyatu?
|
Protekte tu nema, možda bi se dala i iskemijati. A optika na Spas 12? Hrvatska pamet i to može napraviti. Za mlađe koji možda nisu čuli: ručna bomba koja se ispaljivala puškom, a oni preko razbijali glavu kak to može tako daleko letjeti. Ili npr. bojler-bombe.
mod: molim koristiti multiquote