View Single Post
Staro 26.05.2014., 22:22   #2128
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Što će ti poziv s carine.
Sada cu ti ja objasniti u kratkim crtama zasto im treba poziv sa carine.Treba im zato jer tvoj predmet vode pod klasom i ur. brojem za koji je vezan PCP broj.Znaci u tom omotu spisa na carini nalaze se oni dokumenti koje si poslao mailom kada su ti carinili uredjaj i gdje tocno pise o kojem se uredjaju radi.Ti mozes uvesti dva mobitela i samo za jednog platiti davanja, a drugi da ti recimo liso prodje.Sada, pokvariti se onaj koji je liso prosao i ti carini uvalis racun od placenih davanja za onaj drugi za koji si platio davanja.Mozes cak i od nekoga posuditi racun pa poslati kao svoj.Mislim da to bas i nece proci.Ja sam proveo 20 godina radeci u tim drzavnim institucijama i sa tim papirustinama pa znam nesto o administrativom poslovanju Kao sto sam napomenuo neznam da li se racun veze za neki broj u omotu spisa ili ne.Ako se ne veze onda bi moglo biti dosta manipulacija, a na to nisam obracao paznju.Cisto da ne pokusate neke prevare pa da na kraju jos morate platiti i kaznu.

Citiraj:
Autor matija.gubec Pregled postova
Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information
19.5.2014. 16:14:00 SINGAPORE SINGAPORE S02 Insert item into bag
26.5.2014. 12:39:08 CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange
26.5.2014. 19:00:07 CROATIA ZAGREB 10003 Send items to customs (Inb)

Momci moze pomoc, jel ovo znaci da je na carini?
Ako mi itko moze reci sto trebam da ga osobno podignem s poste? S kojim papirima da dodjem?

Hvala
Osobno ga neces odmah podici jer ti ga nece dati preko reda.
RAUL je offline   Reply With Quote