View Single Post
Staro 26.05.2014., 13:37   #510
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Mene i nije pretjerano, ne znam zakaj

Inače, za one koji su u ranoj fazi igre, na mapi army warehouse u selu desno od ulaza u warehouse ima stash sa merc suitom.

Kad smo kod mercova, posjetio njihovu bazu na mapi construction site i rasturio ih
Ima akcije tamo

EDIT
Evo još jednog buga
U bazi Merceva u construction site mapi. Odmah nakon što se uđe u mapu iz Yantara je baza s jedno 6-7 merceva. Kad ih sve poskidaš ostane samo trader Milo, koji se skarije u kut i ne želi izać van trgovat
A kad ga ubiješ - instant CTD
E vidiš, baš gledam kartu jučer i mislim si "jesam li bio u tom Construction sajtu". Mislim da nisam i valjda danas budem malo išao vidit kaj ima

Možda treba doć polako i nenaoružan i reći "eto mene sa dignutim rukama".

A vjerojatno kao i svaki trader u igri ima kitu marjanovu od opreme.

Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Sinoć sam izgubio sate i živce sa GP37. Naime, kod Petrenka nadogradio oružje. Stavio da mogu upotrijebiti bacać granata M203, a ono neće pa neće. Kopao po skriptama za oružje, mijenjao neke postavke i nikako da proradi. Igru sam srećom spremio prije nadogradnje i danas uzmem bacač i lijepo sjedne na pušku. Znači, nikako ne ići na tu nadogradnju. To se događa kod Petrenka, ali vjerojatno i kod drugih.
Čudno, meni je sa tim upgradeom uredno odma launcher sjeo na pušku. To valjda kako kod koga reagira.
Brko je offline   Reply With Quote