View Single Post
Staro 26.05.2014., 13:23   #1381
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Plete naravno na golu.

Srna ----- Shifo ----- Lovren ----- Charli
---------------------------------------------
--------------- Modric ---------------------
Perisic ---- Kovacic ---- Rakitic ---- Pranjic
---------------------------------------------
--------------- Olic -------------------------

Pojasnjenje:
Lijevoga u obrani nemamo. To je valjda svima jasno. Pranja je tu ok, no ok nece biti dovoljno za prvu utakmicu. Bolje poduplati te bokove gdje je brazil najjaci, dakle Charli lijevo, Pranja takodjer, ali na krilu. Moze solidno pomoci obrani, a moze krenuti i naprijed.

Perisica sam stavio samo na racun njegovih predstava u bundesligi zadnjih 2-3 mjeseca. Inace mi zao tog lika, ekipa ga masovno pljuje, a on ni kriv ni duzan. Redovito ozljedjen, i onda tako nacet dodje kvazi takticaru stimcu. Ocekujem od njega da napokon bljesne.

Kovacic bi imao malo vise slobode. Dribler je, brz je. Neka probija ako moze. Raketa moze naprijed, ali glavna zadaca je obrana i pomoci modrinju. Modrinja na defanzivnog veznog, jer drugog ni nemamo. A u prvoj utakmici nam je ipak najvaznija obrana, jer nemojmo se zavaravati - Brazil je ogroman favorit. A modrinjo defanzivnog veznog igra perfektno, lik cita igru kao nitko prije. A svi znamo da od te pozicije moze lako i distribuirati lopte.

Olica u napad radi pritiska na njihov zadnji red. Tu je najbolji. Nikako sa njim na krilo, jer lik pada kad krene driblati. Njegova bicikla su valjda poznata i u Brazilu

Inace, ako se budemo dobro drzali, kasnije ubaciti Dudua umjesto Olica. Cisto da pokusamo uvaliti koji. Ta opcija pod hitno ukoliko gubimo.

I da... Ja ponajvise ocekujem od Dudua. Mandzo je odlican trkacki i defanzivno (za napadaca), no nije rasni strijelac. Dudu to je. U prvoj utakmici jos bih obavezno dao sansu Rebicu, jer lik unatoc ozljedama i manjku utakmica uvijek lijepo prikaze svoju brzinu, explozivnost i snagu. Bolje i on na krilo nego Olic.

Naravno, svi smo mi izbornici. No ja ovdje imam najvise kredibiliteta poradi silne CM karijere, a ni PES + FIFA nisu za baciti

EDIT:

Eh da... Ja bas i nemam na zalost toliko povjerenja u nase. Vjerujem u Niku, znam da nam je vezni red fantastican, jako dobar napad, itd. No obrana je suplja. A nemamo ni defanzivnog veznog kako spada, pa bi tu ulogu morao Modric odigrati. Steta sto se Vrdoljaku i Pamicu (Sparta) nije dala sansa. Stvarno steta, jer te dvije pozicije nam poprilicno 'vise'.
Mileni je offline