Tema: PayPal
View Single Post
Staro 26.05.2014., 10:53   #2205
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor fedaykin Pregled postova
Kad se logiraš na Paypal imaš pri dnu stranice Contact Us, i ima opcija Call Us ili Email us, klikneš na - Email us i iz padajućeg menija odabereš - Bank Account/Credit Card za topic a za subtopic - Credit Card/Debit Card/ Add/Remove/Edit - to bi nekako najviše odgovaralo tome što tebi treba. Pretpostavljam po slici da ti je stara kartica ona kod koje piše auto transfer method. A ako si uspješno dodao/verificirao ovu novu karticu i ako ona može primiti uplate onda napiši nešto ovako, u stilu:
"I have set up new Visa Card as my primary but it appears Automatic transfers is still linked to the old Visa card.
Could you switch automatic transfer option from the old card to my new Visa Card ending in xxxxx ?"

Što se tiče onih 5$, to je naknada koju ti uzimaju samo u slučaju prijevremenog vlastoručnog povlačenja sredstava s balansa na tvoju karticu.
Ako čekaš redovni automatski transfer koji se odvija svakog prvog u mjesecu tada nema nikakvih naknada i u roku 2-3 radna dana su ti novci na kartici.
Poslao sam im email prije 2 dana,sad sam potvrdio sa kodom iz banke karticu,vratili su mi onih 2 dolara i još nešto dodatno,ali 13 dolara onih ne vracaju.

Na email nisu odgovorili sta raditi sad ?

Hvala na opširnom objašnjenju

EDIT : evo prije par trenutaka stigao e-mail,kao sto sam rekao tek danas sam potvrdio Visa karticu,i ne vidim nista u glavnom transkacijskom prozoru,jel to znaci da ce se 1.6 povuci novce sa ove kartice koja je istekla na ovu koju sam potvrdio ?

Dear / ,

Thank you for contacting PayPal regarding the card for withdrawal.

I have reviewed your account and it shows that the card x- //// is set up for automatic withdrawals.

Please let me know if you require any further assistance.

Yours sincerely,
Agata

PayPal

Zadnje izmijenjeno od: blava. 26.05.2014. u 16:42.
blava je offline   Reply With Quote