Citiraj:
Autor Mad_Duke
Kupio ovo, moram priznati da je odlično (nije isto kao ona obična chilli da ne bi bilo zabune)

|
jedino što mi valja od tih divljih kombinacija je ona majoneza sa limunom/limetom... to je epski fino, probaj obavezno ako nisi
Citiraj:
Autor flare
|
ovo sam prvi put radio dok je flare diktirala sastojke, a zapravo brijem da je gledala ovaj recept -
http://www.coolinarika.com/recept/ku...a-s-piletinom/
extra fina klopa.
e da... disko kugla
Citiraj:
Autor flare
Danas - svinjska i juneća jetrica na naglo, pečeni mladi krumpir i batat, dinstani smeđi šampinjoni na luku i ružmarinu i matovilac na salatu 
|
ovako izgleda kada ja obavim sve potrebno po kući u subotu, uključujući i večeru, pa onda podignem veto na nedjelju u obliku totalnog nerada kombiniranog od gledanja satelickih kanala i igranja na ipadu.
flare slejva
but zato je napravila MRAK klopu... mislim ona oke kuha, ali da probate kaj ja sve radim... ček malo... ta pohvala ide malo drukčije
bilo kako bilo vako je to ona majstorski spremila:
sinoć nije bilo neke extra klope doma pa sam odlučio prvi put raditi punjene patliđane:
pogledao par recepata i u biti napravio po vlastitom nahođenju... izdubio patliđane i stavio kadice na papir za pečenje, posolio i pomaslionouljio i ostavio vani da izvuku gorčinu nekih pol sata.
to izdubljeno stavio u posudu skupa sa sitno sjeckanim svježim paradajzom i zelenom paprikom, sol, papar, mažuran, timjan, origano i isto tako ostavio neko doba.
prazne patliđane upalio na ~200c i počeo dinstat u tavi luk i češnjak, pa dodao ovo iznad i kad je to sve povenulo dodao 500g mljevenog miješanog mesa (nije bilo junetine, ali bi bilo bolje da je čista junetina). kad je to gotovo (15-20min) vadit patliđane i naribat grana padano po njima dok su vrući i onda napunit sa ovom smjesom ijopet stavit ribanog sira preko patliđana BIKOZ NIKAD DOSTA!!!
fakat su ispali najs.